Dr. Hauschka Gezichtslotion
Gezichtsverzorging

Dr. Hauschka Gezichtslotion

Ik heb al eens een review geschreven over een product van Dr. Hauschka. Ik heb namelijk meerdere producten opgestuurd gekregen die geschikt zijn voor mijn huid en ik heb alles ruim een maand getest voordat ik ben begonnen aan de review. De reinigingsmelk is me erg goed bevallen dus ik ben ook ontzettend benieuwd naar dit product. Een gezichtslotion kan ik niet meer zonder. Altijd na het reinigingen gebruik ik een lotion/toner. Dit is iets waar ik zo aan ben gewend en niet meer wil missen. Benieuwd naar mijn ervaring met deze gezichtslotion? Blijf dan meelezen.

Dr. Hauschka Gezichtslotion

Dr. Hauschka Gezichtslotion

De gezichtslotion zit eigenlijk in dezelfde verpakking als de reinigingsmelk. Hele mooie chique en hygiënische verpakking. Ik heb al veel verschillende lotions gebruikt, maar nog nooit met een spray. Normaal deed ik het altijd op een watje, maar dit moet je dus sprayen op je gezicht. Deze gezichtslotion zorgt voor een zelfherstellend vermogen van de huid. Het zorgt voor een frisse, gezonde en stralende tint. De lotion is geschikt voor normale, droge en gevoelige huid. De samenstelling van de plantenextracten als toverhazelaar en wondklaver bevorderen de stofwisseling van de huid en zorgt voor een frisse en vitale uitstraling.

Hoe is deze gezichtslotion mij bevallen?

Nadat ik mijn huid heb gereinigd met de reinigingsmelk, spray ik een aantal keren over mijn gezicht. Hoeveel ik precies doe hangt er een beetje vanaf waar ik zin in heb. Daarna dep ik met mijn handen de lotion in mijn gezicht. De lotion trekt wel echt heel snel in en dat is super fijn, want daarna kan je gelijk door met je serum of exfoliant bijvoorbeeld. In de ochtend doe ik na de lotion mijn serum op en in de avond een exfoliant. Vanaf het begin dat ik deze lotion gebruik voelt het gelijk heel prettig aan op mijn gezicht. Het verfrist en het voelt heel voedend op mijn gezicht. Na het gebruikt voelt mijn huid dan ook zacht en soepel aan. 

Wat merkte ik aan mijn gezicht na langdurig gebruik?

Ik heb eigenlijk het gevoel dat die verder niet zoveel heeft gedaan voor mijn huid. Ik zie zelf geen verschil na langdurig gebruik in mijn huid dan voordat ik dit product ging gebruiken? Wel bevalt de lotion goed op het moment zelf maar of het echt wat toevoegt voor mij in mijn routine? Nee. Ik zoek dan toch meer een product dat voor mijn gevoel wat meer doet voor mijn huid. Ik geniet wel van het product, maar zou het niet weer kopen voor mezelf. Je kan deze gezichtslotion bestellen op de website van Dhr. Hauscka zelf. 100 ml voor €26,50.

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een gekregen product

Hier kan je meer gezichtsverzorging gerelateerde blogs lezen.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *