Clay And Glow Vitamin C Serum
Gezichtsverzorging

Clay And Glow Vitamin C Serum

Toen ik een DM kreeg op Instagram van het merk Clay and Glow maakte mijn hart wel even een sprongetje hoor! Ik heb zoveel over het merk gehoord namelijk, maar ik heb het zelf nog nooit getest. Toen ik zelf een product mocht uitkiezen hoefde ik niet na te denken en wilde ik gelijk gaan voor het vitamine C serum. Hier heb ik zoveel goede dingen over gelezen dat ik het zelf ook graag wilde gaan ervaren. Een serum is voor mij niet meer weg te denken, want ik gebruik sowieso 2 keer per dag een serum. Toevallig was ook net mijn serum op dus ik kon gelijk gaan beginnen met deze en een review kan natuurlijk niet uitblijven! 

Clay And Glow Vitamin C Serum

Clay And Glow Vitamin C Serum

We beginnen bij het begin, de verpakking. Als je er een strik om heen doet heb je een super leuk cadeautje om weg te geven. Kijk nou zelf, de verpakking is toch prachtig om te zien? Ik vind de verpakking luxe uitstralen. Wisten jullie dat Clay and Glow een Nederlands merk is en dat de producten ook in Nederland gemaakt worden? En er komt ook nog eens bij dat het merk vegan is en dierproefvrij! 

Het serum bevat een krachtige mix van verschillende antioxidanten, vitamines en huidherstellende ingrediënten. Die mix helpt bij het vervagen van pigmentvlekken, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zoals UV-stralen), verkleint de poriën en laat de huid stralender en egaler ogen. 

Ingrediëntenlijst

Aqua, Polysorbate 20, 3-o-ethyl ascorbic acid (VITAMIN C), Niacinamide (VITAMIN B3), Panthenol (VITAMIN B5), Sodium Hyaluronate (HYALURONIC ACID), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (ALLERGEN FREE)

Clay And Glow Vitamin C Serum

Wat heel fijn is aan de ingrediëntenlijst is dat de lijst kort is maar krachtig met hele mooie ingrediënten. Want vitamine C staat er bekend om dat het erg onstabiel kan zijn in skincare, maar Clay and Glow heeft gelukkig gekozen voor een stabiele variant. Maar ik wil even kort met jullie doornemen wat nou de voordelen zijn van Niacinamide.

De 5 voordelen van Niacinmide: Het verminderd en verkleint de poriën, verzacht en verfijnt de lijntjes en rimpels, laat je huid weer stralen, werkt ontstekingsremmend en verbeterd de hydratatie.

Genoeg voordelen toch om dit serum toch een keer te gaan proberen? 

Hoe is dit serum mij bevallen?

Dit is het beste serum wat ik ooit heb gebruikt. Wat een geweldig product is dit toch! Heel fijn want dit serum voelt als een ‘gelly’ en niet waterig. De meeste serums die ik heb gebruikt vind ik erg waterig en dat is bij dit serum echt niet het geval! Als je vitamine C serums gebruikt dan moet je het altijd even laten intrekken voordat je je crème aanbrengt en dat is met dit product ook zo, maar dit product is binnen 5 minuten al ingetrokken. Zoals jullie weten vind ik geuren heel belangrijk en dit serum ruikt ook nog eens heerlijk. Ik vind het een frisse, bloemige geur. Het bloemige is niet overheersend, maar het frisse wel. Ik denk dat iedereen dit serum lekker vindt ruiken en ik vind ook dat Clay and Glow dit heel goed hebben gedaan.

Zelf gebruik ik dit serum 1x per dag in de ochtend, dit vind ik zelf het prettigst omdat het serum heerlijk fris is om de dag mee te starten. Daarna doe ik er een dagcrème overheen. Aan het begin is het serum nog wel plakkerig, maar als het serum is ingetrokken is dit gelijk weer weg. Ik vind dit een luxe product en het is elke dag weer een verwenmoment om dit product te mogen gebruiken, want voor mijn gevoel is dit een high-end product. 

Wat merkte ik aan mijn gezicht na langdurig gebruik?

Ik gebruik dit serum nu al meer als een maand en ik zie zeker weten verschil. Ik kan nogal last hebben van roodheden op mijn wangen en sinds ik dit serum gebruik is dit echt een stuk minder! En ik heb zelf het idee dat mijn sproetjes minder zichtbaar zijn. Nu ik dit artikel schrijf besef ik wel dat het winter is en dan zijn mijn sproetjes sowieso minder zichtbaar dan in de zomer. Maar ik ga dit product zeker weten opnieuw kopen dus dan ga ik erin de zomer wel achter komen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met dit prachtige product van dit prachtige merk! Van dit serum ga ik echt niet meer afstappen. Het serum is niet heel goedkoop, want de adviesprijs is €36,95 voor een flesje van 30 ml. Ik zeg wel dat ik dit niet goedkoop vind, maar ik geef zelf wel veel geld uit aan skincare dus ik vind het wel meevallen. Maar ik denk dat veel van mijn lezers het wel prijzig vinden. Maar het is het geld echt waard en je doet ook erg lang met een flesje! Clay and Glow is exclusief te koop bij ICI Parix XL. 

Liefs,

Jessica 

*Deze blogpost bevat een samenwerking

Hier kan je meer gezichtsverzorgings gerelateerde blogs vinden. 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *