Review: The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos | Nintendo Switch
Games

Review: The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos | Nintendo Switch

Het is weer een tijdje geleden, maar ik heb voor jullie een nieuwe game review. De vorige review ging over Balan Wonderworld. Zoals jullie dus wellicht weten vind ik het super leuk om te gamen dus ik was weer heel blij dat ik een nieuwe game heb opgestuurd gekregen. Ik heb een een game gekregen voor de Nintendo Switch. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik naar deze nieuwe game? Lees dan mee met mijn nieuwe review over The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos voor de Nintendo Switch.

The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos

Review: The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos | Nintendo Switch

Ik word al snel heel blij van spelletjes. Vooral als het avonturen spelletjes zijn met een leuke verhaallijn. Wat ik ook altijd wel belangrijk vind is dat het schattigheidsgehalte hoog moet zijn. Misschien dat veel mensen mij voor gek verklaren, maar de vrouwen onder ons misschien niet? Ben deed altijd een schiet spel dat er heel realistisch uit ziet. Ik heb het een kans gegeven, maar dat is het gewoon niet voor mij. Ik ben zelf meer van de Mario spelletjes, snappen jullie wat ik bedoel?

Maar goed, ik kreeg dus een nieuw spel op gestuurd. The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos. Ik had er zelf echt nog nooit van gehoord. Dus ik was eigenlijk wel heel nieuwsgierig wat ik van het spel zou vinden. 

Je gaat op pad met verschillende personages. Je gaat op pad met een ranger, elf, dwarf, barbarian, orc, thief en een mage. Niet elk personage is voor mij onbekend, maar bepaalde personages had ik dus nog nog nooit van gehoord. De personages waarmee je op pad gaat nemen elkaar steeds in de zeik en dat is het grappige aan dit spelletje. Veel humor zit er in! De ranger doet alsof hij de leider is en voelt zich heel stoer, de elf en dwarf zijn constant tegen elkaar aan het zeuren en de thief wordt nooit naar geluisterd. Onderweg in de dungeon kom je veel vijanden tegen waar je op een tactische manier tegen moet vechten samen met je gezelschap. Je gaat samen op zoek met je gezelschap naar een standbeeld, maar onderweg komen ze de Amulet of Chaos tegen. Deze amulet is vervloekt waardoor je personages verdwijnen en misschien zelfs wel je vijanden zouden kunnen worden.

Gameplay

Review: The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos | Nintendo Switch

Wat ik ook al vertelde in mijn vorige review is dat ik echt geen pro gamer ben. Alles wat ik in deze review vertel is echt vanuit mij als Jessica. Verder ben ik niet bekend met termen dus dat kan je hier ook allemaal niet verwachten. 

Maar over de gameplay waar ik eigenlijk wel kort over kan zijn. Ik vind het helemaal niks. Ik vind het moeilijk, niet duidelijk en niet leuk om zo een spel te spelen. Als je in een gevecht terecht komt moet je het tactisch spelen, dat is al iets waar ik totaal niet van houd. Het spel zelf kiest dan ook de volgorde wie er aan de beurt is. Voordat je het door hebt zo’n gevecht ben je echt wel een hele tijd verder. Ook kan je het niet doorspoelen en duurt het best lang. Wat mij niet is opgevallen, maar wat ik in een andere review las is dat je maar één keer kan aanvallen in een beurt. Via een ander menu (dat ook lastig is te besturen) kan je zorgen voor tools zodat je lastiger te raken bent. Ik heb nog steeds geen idee hoe ik dat menu moet bedienen? Misschien dat dit makkelijker is met een toetsenbord hoor, maar dat weet ik dus niet. Maar verder is het wel leuk dat het spel veel humor bevat en dat is natuurlijk wel leuk! Alleen wat ik dan weer jammer vindt is dat het spel in het Engels is. Nou, je kan ook wel kiezen voor andere talen hoor, maar Nederlands staat er helaas niet tussen en dat maakt het voor mij weer heel jammer. In het Engels moet ik toch altijd wel even nadenken voordat ik het helemaal begrijp en daarom vind ik spelletjes in het Nederlands leuker. 

Grafisch

Review: The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos | Nintendo Switch

Grafisch heb ik er verder geen opmerkingen over. Eigenlijk omdat ik dat dus gewoon niet zie. Wat ik wel zie is dat dit grafisch beter is dan het vorige spel wat ik heb gereviewd. Dit spel loopt tenminste niet vast en komt niet schokkerig over, want dat is wel echt heel irritant. Dat is hier absoluut niet zo. Ik vind het spel dan ook geschikt om te spelen op de Nintendo Switch. Enige wat ik lastig vind is de menu’s te bedienen, maar dat hoeft natuurlijk niet te liggen aan het spel. Kan ook komen doordat het met een controller is in plaats van met een toetsenbord. De video’s die je tussendoor ziet zien er grafisch net zo goed uit als de gameplay zelf.

Conclusie

Dit was hem dan mijn nieuwe review over The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos voor de Nintendo Switch. Je voelt het vast al aankomen, maar ik ben helaas niet enthousiast. Dit is gewoon geen spel voor mij. Maar ik denk dat als je juist van hele tactische spelletjes houdt dat dit dan wel echt wat voor jou is. Maar ik speel het spelletje niet meer helaas. Mijn conclusie is kort, omdat ik er ook erg kort over kan zijn. Maar wat ik nog wel even gezegd wil hebben is dat deze review mijn persoonlijke mening is dus dat andere gamers die er heel anders naar kijken het niet met mij eens kunnen zijn.

Toch nieuwsgierig? Hier kan je de trailer bekijken.

Gamen jullie ook?

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat een gekregen product

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *