Just Russel Kattenvoeding
Dieren

Just Russel Kattenvoeding

Wij hebben 3 prachtige katten. 2 Noorse Boskatten en 1 ”huis, tuin en keuken” kat. Als het aan mij ligt wil ik nog wel meer katten, maar helaas wil Ben dat niet. Maar ik ga niet opgeven natuurlijk! Onze katten zijn wel echt heel belangrijk, want we behandelen ze echt als onze kinderen en zo zie ik ze ook. Toen Just Russel mij benaderde om samen te gaan werken voor kattenbrokken wilde ik er eerst even over nadenken, omdat ik echt het allerbeste wil voor mijn katten. Uiteindelijk ben ik de samenwerking aan gegaan en hebben we brokken gekregen. Ik heb me gericht op onze Noorse Boskat Dobby. Dobby is een kater van 4 jaar oud. Dus alle bevindingen die ik hier met jullie deel gaan alleen over Dobby. Nieuwsgierig hoe we dit hebben ervaren? Blijf dan mee lezen.

Just Russel Kattenvoeding

Just Russel Kattenvoeding

Just Russel heeft voeding op maat speciaal voor je huisdier. Ze beloven dat je huisdier de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt in de perfectie portie. Ze zijn tot 30% goedkoper dan andere premium merken en het wordt maandelijks gratis thuisbezorgd wanneer jij dat maar wilt. Voeding wat je kan bestellen is voor honden en katten. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van premium kwaliteit. De ingrediënten zijn lokaal geproduceerd en zijn afkomstig uit Nederland en België. Voorbeelden van verschillende ingrediënten zijn: zalm, kip, rijst, broccoli, spinazie en blauwe bessen. Uiteraard zijn er nog meer ingrediënten, maar daarvoor kunnen jullie even een kijkje nemen op de website van Just Russel zelf. De ingrediënten die je krijgt ligt aan de behoefte van je huisdier.

Hoe te beginnen aan Just Russel?

Op de website van Just Russel kan je een vragenlijst invullen over je huisdier. Er worden makkelijke vragen gesteld over je huisdier. Als je dit naar waarheid invult zorgt Just Russel voor de perfecte brokken voor je huisdier. Dit hebben wij dus gedaan voor onze Dobby. Er worden vragen gesteld als: ‘Is je kat een mannetje of vrouwtje?’ ‘Wat is de leeftijd’? ‘Is je kat gecastreerd of niet?’ Wat ook een verschil maakt is of je kat een binnen- of buiten kat is. Ik heb alles ingevuld en kreeg een zak met kattenbrokken opgestuurd voor Dobby. Heel schattig, want op de de verpakking staat ook echt Dobby zijn naam. Wel heel leuk en dat maakt het nog eens extra persoonlijk. Ook kreeg hij er speeltjes bij! Wij hebben een zak van 3kg gekregen. De bedragen zijn wisselend wat je per dag betaald, maar voor ons zit het ongeveer op €0,42 per dag. Je krijgt bij je bestelling een maatbeker die je zelf kan vouwen zodat je precies kan afmeten hoeveel brokken je huisdier per dag moet. Dit berekenen ze al voor je, dus dat hoef je zelf allemaal niet te doen. 

Hoe is het Dobby bevallen?

Just Russel Kattenvoeding

Aan het begin moest Dobby wel aan de brokken wennen, want hij liet ze in eerste instantie wel steeds liggen. We hebben er wel tandheelkundige brokken bijgevoerd, want die geven we altijd. Deze brokken krijgt Dobby extra, omdat hij gebitsproblemen heeft. Het viel me op dat de gebitsbrokken eerst op waren en later pas de brokken van Just Russel. Zoals je ziet op de foto hierboven zie je dat het hele kleine brokjes zijn en eigenlijk was ik daar niet zo blij mee, want mij is altijd geleerd dat grote brokken beter zijn voor het gebit van de kat. Ik bleef wel het idee hebben dat Dobby ze niet heel lekker vond, maar uiteindelijk at hij ze wel alles op en is de zak al helemaal leeg! 

Wat merkte ik aan Dobby op langere termijn?

We zijn dus tijdelijk overgestapt van onze standaard brokken naar de brokken van Just Russel. We hebben eigenlijk geen gekke dingen gemerkt gelukkig. Dobby had als kitten last van darmproblemen en dat vond ik vrij spannend met deze brokken, maar hij had dus geen ontlasting problemen bij deze brokken. Dobby zijn vacht bleef er mooi uit zien en zijn energielevel bleef ook hetzelfde eigenlijk! Persoonlijk geef ik toch liever grotere brokken en niet van die kleine brokken, maar dit is ons verder heel goed bevallen. Je kan altijd terecht bij Just Russel voor vragen. Dit gaat heel professioneel en ik heb ook echt het idee dat ze weten waar ze het over hebben. Dus deze brokken kan ik verder zeker weten aanraden. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Vanaf €19,99 per maand kan je een zak voeding krijgen voor je huisdieren. Dan bespaar je tot 30% vergeleken met andere premium merken. Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van Just Russel. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blog lezen over dieren? Klik hier.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *