Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend
Cadeautips

Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend

Dr. Hauschka is zeker geen onbekend merk op mijn blog. Ik vind Dr. Hauschka dan ook echt een heel fijn merk. Het is inmiddels alweer oktober en stiekem kunnen we dan toch alweer denken aan kerst? Ik doe dat wel tenminste! Online vind je inmiddels ook alweer hele leuke cadeausetjes om weg te geven voor kerst. Hoe leuk is het om dierbare mensen te verwennen met een cadeauset? Dr. Hauschka heeft dit jaar weer ontzettend leuke setjes om weg te geven en ik heb er 1 van ze ontvangen. Ik heb de Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend gekregen. Heb je iemand in je omgeving die groot fan is van Dr. Hauschka? Dan zou ik even mee gaan lezen, want wie weet breng ik je op leuke ideeën. 

Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend

Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend

Vertrouwde blikvangers. Dr. Hauschka haar klassiekers verwennen je huid. Ze zijn samengesteld uit waardevolle heilzame planten en kostbare etherische oliën. Onze reinigingsmelk verwijdert vuil van je huid en reinigt je huid op een zachte manier. De gezichtslotion versterkt bij elke verstuiving en de rijke rozencrème helpt je door weer en wind. 

  • Reinigingsmelk (30 ml): een cadeau voor een milde reiniging en verzorging
  • Gezichtslotion (30 ml): verfrist en versterkt bij elke verstuiving
  • Rozencrème (30 ml): harmoniseert en beschermt met de kracht van zachtheid van de roos

Let wel op dat deze lijn alleen geschikt is voor de droge tot zeer droge huid. Wel belangrijk om te weten als je dit doosje weggeeft dat je beseft dat de ontvanger wel een droge tot zeer droge huid moet hebben! 

Dr. Hauschka Reinigingsmelk

Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend

Deze reinigingsmelk heb ik al twee keer volledig opgemaakt dus jullie kunnen wel al raden wat ik hiervan vindt lijkt me. Hier kan je de volledige review lezen over de reinigingsmelk. Heb je nou geen zin om door te klikken naar mijn hele review hier in het kort beschrijf ik nogmaals wat ik van deze reinigingsmelk vind.

Deze reinigingsmelk voelt erg luxe aan op je gezicht, heel zacht. Het is zo mild dat het je huid op geen enkele manier irriteert. Na ruim 2 weken begon ik te merken dat mijn huid zichtbaar rustiger werd. Ik baal altijd als dit product op is, want dit product vind ik echt geweldig! Ik zou ontzettend blij zijn als ik dit product zou krijgen voor kerst. 

Dr. Hauschka Gezichtslotion

Dr. Hauschka Cadeauset Hartverwarmend

Deze gezichtslotion heb ik ook al twee keer volledig opgemaakt. Hier kan je de volledige review lezen over de gezichtslotion. Als je ook hier geen zin hebt om door te klikken dan kan je hier even verder gaan lezen, want ik schrijf hieronder kort wat ik van de gezichtslotion vond. 

Nadat ik mijn gezicht heb gereiningd met de reinigingsmelk spray ik de gezichtslotion een aantal keren over mijn gezicht. Dit dep ik hierna in mijn huid. De lotion trekt erg snel in. Het is een hele fijne lotion om te gebruiken, maar of het nou heel veel toevoegt aan mijn huid daar had ik de twijfels over. Het voelt voor mij niet als een echte aanvulling, maar het is wel een fijn product. Begrijp je hoe ik dit bedoel? 

Ik begrijp wel heel goed dat ze deze lotion erbij in hebben gedaan, want de combinatie met de reinigingsmelk is het wel heel fijn!

Dr. Hauschka Rozencrème

De rozencrème had ik nog nooit gebruikt, dus deze is nieuw voor mij! Ideaal dat ik deze in de herfst heb binnengekregen, want in de eerst en winter heb ik vaak last van een hele droge huid. Vaak zo erg dat de vellen los hangen op mijn gezicht, vreselijk! Vooral als in dan foundation wil dragen ziet dit er echt niet mooi uit.

Ik heb deze crème nu een aantal keren gebruikt en ik merk al vrij snel verschil. Ik heb in de herfst en als ik in mijn maandelijkse periode zit dat ik last heb van extra roodheden in mijn gezicht en deze crème werkt daar heel goed tegen. Voelt heel verzorgend en gehydrateerd aan. En is perfect voor mijn droge huidje in de winter! 

Prijs en verkrijgbaarheid

Wil je jouw dierbaren een écht mooi cadeau geven met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft? Een cadeautje dat niet alleen goed is voor hen, maar ook voor het welzijn van dieren, boeren en het milieu? Dan kan je dit cadeausetje met een gerust hart weggeven! 

Je kan deze cadeauset bestellen op de website van Dr. Hauschka zelf. Het setje kost €32,50 wat echt een goede koop is, want als je de producten los van elkaar gaat kopen ben je echt veel duurder uit!

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer inspiratie voor cadeautips op doen? Klik hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *