Ziaja Lichaam- & Gezicht verzorgingsproducten
Beauty

Ziaja Lichaams- & Gezichtsverzorgingsproducten

Ik ben echt een bofkont, want ik heb alweer een pakketje mogen ontvangen van het merk Ziaja. Mijn vorige blog ging over kokosproducten en daar was ik heel enthousiast over dus ik hoop dat ik weer net zo enthousiast ga worden! Het merk staat bekend om haar laag geprijsde verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Dit doet Ziaja heel goed vind ik. Vooral omdat nu tegenwoordig alles heel duur is. Daarom vind ik het echt prachtig dat Ziaja zo goedkoop is. Het is een mooi idee dat toch iedereen kan genieten van producten die laag geprijsd, maar van hoge kwaliteit zijn! 

Ik heb drie verschillende producten van ze ontvangen. Een gezichtsolie, om je gezicht te reinigen. Een sugar body scrub & een moisturizing body mousse. Vandaag wil ik jullie hier meer over vertellen, komen jullie mee lezen?

Ziaja Gdanskin Face Washing Oil

Ziaja Lichaams- & Gezichtsverzorgingsproducten

Volgens Ziaja is deze huidreiniger de juiste keuze voor de dagelijkse zorg van je gezicht.

Hoofdingrediënten: Zeecollageen, mannuronzuur, extract van helichrysum, extract van malrove

Een reiniging voor je gezicht heb je altijd wel nodig toch? Tenminste ik wel. Ik reinig altijd twee keer per dag mijn gezicht. Als ik dat niet doe dan merk ik het ook altijd aan mijn huid, want mijn huid wordt er dan snel onrustig van. Ik vond dit in eerste instantie wel spannend om te gebruiken, want van olie producten krijg ik vaak last van gistpuistjes op mijn voorhoofd, maar tot nu toe gaat het echt goed! Het voelt echt als een luxe product, omdat het heerlijk gaat schuimen. Reinigt goed, maar daarna ben je nog wel een toner nodig om de restanten eraf te halen. Dit vind ik zelf geen probleem, omdat ik altijd een toner gebruik. Dit is alleen echt nodig als je flink make-up draagt, anders niet. Dan zou het ook zonder toner kunnen, bijvoorbeeld in de ochtend als je net wakker bent. 

Ziaja Marshmallow Sugar Body Scrub

Ziaja Lichaams- & Gezichtsverzorgingsproducten

Verzacht de huid met natuurlijke suikerkristallen. Vermindert droogheid en ruwheid van de huid, maakt het heerlijk zacht. Door de oliën in de scrub hoef je je huid niet meer in te smeren met een lotion of lichaamsboter.

Hoofdingrediënten: Sheaboter, suikerkristallen

Ziaja Lichaams- & Gezichtsverzorgingsproducten

Toen ik dit aan Ben liet ruiken vroeg hij of hij dit kon eten, want wat ruikt dit toch super lekker. Dit wil je ook echt opeten, als je niet beter wist dan zou je dit zo doen denk ik. Tenminste, wij wel! Onder de douche is dit dan ook echt een feestje, ramen dicht en genieten van de intense geur. Je moet er wel van houden, want het is wel ontzettend zoet. Maar ik houd er wel van! De scrub voelt dan ook echt aan als een suikerscrub, heerlijke substantie om mee te scrubben. Met warm water afspoelen en klaar! Als je je afdroogt na het douchen dan voel je gelijk al dat e een soort olie laagje op je huid achter blijft, dit is wel een heel subtiel laagje hoor, maar voelt super verzorgend en inderdaad: je bent geen body lotion oid nodig. 

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Moisturizing Body Mousse

Ziaja Lichaams- & Gezichtsverzorgingsproducten

Vochtinbrengende lotion in de vorm van een luchtige mousse, hydrateert zichtbaar de opperhuid, verzacht en verstevigt de huid en laat de verrukkelijke mango geur achter.

Hoofdingrediënten: vijgenextract, illipeboter, cafeïne, alginezuur

Als je de scrub hierboven gebruikt hoef je geen body lotion te gebruiken, maar qua geuren combinatie zou ik dit ook niet doen. Maar dit is wel echt een heel fijn product. Je bent er weinig van nodig en het voelt echt heerlijk aan op je huid. Dit vind ik echt een heel luxe product voor maar weinig geld. De geur die je daarna ook ruikt is verrukkelijk! Wel moet je er van houden. Ik kan me ook voorstellen dat als je niet van aanwezige geuren houdt dat je dit dan niet aanspreekt, maar anders zeker weten proberen. Trekt snel in de huid dus daarna kan je gemakkelijk kleding aan doen. Voelt hydraterend en voedend aan. Ziaja, je maakt me weer heel blij! 

Prijs & verkrijgbaarheid

Ziaja heeft me nogmaals erg blij gemaakt en ik kan niet wachten om nog meer te gaan testen van dit prachtige merk. Hieronder zie je de prijzen staan en daar word je toch blij van?

De producten kan je kopen op de website van Ziaja zelf!

Ziaja Gdanskin Face Washing Oil 140 ml – €6,10

Ziaja Marshmallow Sugar Body Scrub 300 ml – €7,70

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Moisturizing Body Mousse 300 ml – €7,90

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over lichaamsverzorging? Klik hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *