Unboxing: Styletone Classic Box September
Beauty

Unboxing: Styletone Classic Box September

Ik heb weer een nieuwe unboxing voor jullie, want ik heb weer een nieuwe Styletone Classic Box mogen ontvangen. Hier kan je de unboxing van vorige maand teruglezen. Styletone is een beautybox die je elke maand opgestuurd kan krijgen. Als je een abonnement afsluit krijg je maandelijks een box thuisgestuurd. Je hebt 2 verschillende boxen: je hebt de ‘Styletone Ultimate’ voor €29,95 per maand en je hebt de ‘Styletone Classic’ (die heb ik dus ontvangen) voor €15,95 per maand en in België €17,95 per maand. En daarbij heb je ook nog gratis verzending! Bij de Ultimate box krijg je 9-10 producten met een gemiddelde winkelwaarde van €125. De box die ik heb ontvangen, de Classic krijg je 5 producten voor een winkelwaarde van €75. Styletone is nummer 1 in Nederland als dierproefvrije box! Benieuwd? Hier bij de unboxing Styletone Classic Box september. 

Styleytone Classic Box September

The Beauty Crop Eyeliner €8,00

Unboxing: Styletone Classic Box September

We beginnen met de eyeliner die dit keer in de box zit. Ik werd gelijk blij toen ik de eyeliner open maakte, want wat zit er een mooi klein puntje aan de eyeliner. Daar kan je heel mooi en netjes mee werken. Ik vind dat zelf heel fijn! Daardoor is het product makkelijk aan te brengen en is het ook te gebruiken voor een dikkere lijn boven je oog. Vaak als je puntje al heel dik is, is het moeilijk om er een fijne lijn mee te zetten. Met deze eyeliner kan je gewoon beide doen. Hoe meer druk je zet op de eyeliner hoe dikker de punt dan wordt. De eyeliner bevat onder andere argan olie en bramen.

Bellapierre Brown Eyed Girl Palette €28,99

Unboxing: Styletone Classic Box September

Hier word je toch gelijk blij van?! Kijk nou wat een prachtig palet. Ik word hier in ieder geval wel heel blij van. Ik vind de kleuren prachtig. De kleuren zitten mooi in de pan en het ziet er mooi uit. Ik vind het een heel chique doosje ook. De kleuren zijn hoog gepigmenteerd, super blendbaar. Er zitten 2 shimmers in, een matte kleur en een roségouden tint. De kleuren zijn vakkundig op elkaar afgestemd voor mensen met verschillende oogkleuren. Doordat je verschillende tinten en kleuren hebt kan je eigenlijk iedere dag weer een andere oog look ermee maken. Deze kleuren geven mij echt het gevoel van een powervrouw. 

Niré Beauty Multitasker Kwast €20,00

Unboxing: Styletone Classic Box September

Het wordt heel saai, ik weet het.. Maar van dit product werd ik ook zo blij! Hoe handig is zo’n kwast? De naam zegt het al: ‘Multitasker kwast’. Een kwast waar je alles mee kan. Dit wil toch iedereen in bezit hebben? Tenminste voor de make-up liefhebbers onder ons. Wij gaan binnenkort op reis en dan gaat zeker weten deze kwast mee, want dan kan ik deze voor verschillende dingen gaan gebruiken. De kwast heeft dus 2 kanten. De ene kant is echt perfect om te blenden en ook super zacht! de andere kant kan je gebruiken voor bijvoorbeeld oogschaduw, maar ook om concealer mee aan te brengen en ik denk zelfs dat je met deze kwast ook wel highlighter kan gaan aanbrengen! 

Gosh Copenhagen Catchy Eyes Mascara €10,95

Vind ik een super leuke toevoeging aan de box dat ze gekozen hebben voor een mascara, want ik denk dat je nooit genoeg mascara’s in huis kan hebben. Wisten jullie wel dat je een mascara na openen eigenlijk maar 3 maanden houdbaar is? Dus hoe goed is het dat ze er een mascara in doen? Ook leuk dat ze van het merk Gosh doen. Tijdje geleden heb ik allemaal producten van Gosh mogen ontvangen. Voor mijn gevoel al een heel oud merk, maar ook wel weer leuk dat het weer een beetje terug komt. Voor mijn gevoel dan hoor! Alleen ik heb zelf altijd problemen met het testen van mascara, omdat ik hele lastige wimpers heb, maar toch ga ik deze wel proberen. Deze mascara zorgt voor een prachtige opleving van je wimpers alleen al bij het aanbrengen. De mascara scheidt de wimpers zachtjes en geeft een mooie definitie. 

Estate Lip Thirst Lipstick €12,00

Het merk Estate had ik nog nooit van gehoord voordat ik een samenwerking kreeg met Styletone. Dit is al de tweede keer dat ik het merk nu tegen kom. Dat lijkt me een positief iets, want dan zijn de klanten dus erg tevreden over dit merk. Ik dus ook! Alleen is de kleur denk ik niet iets voor mij, maar ik ga de lipstick zeker weten eerst testen voordat ik mijn oordeel hier over ga geven.

Deze lipstick geeft mij wel echt het gevoel van een powervrouw als ik naar de kleur kijk. Ik zie het helemaal voor me als je een mantelpak draagt met deze lipstick erbij dat je er dan echt vrouwelijk, maar zakelijk erbij loopt. Zien jullie ook voor je wat ik bedoel? Maar mensen, kijk even ook naar deze prachtige verpakking. Die is toch wel echt heel mooi? Ik denk wel dat als deze kleur je staat dat deze lipstick je de hele dag mooi laat stralen.

Dit was dan de unboxing van de Styletone Classic Box September! Wil jij ook iedere maand de Styletone Beautybox ontvangen? Neem dan even een kijkje op de website van Styletone. In mijn inleiding heb ik er al meer over verteld, maar op de website kijken geeft misschien nog meer duidelijkheid. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de producten en ik ga ze zeker weten testen!

Hebben jullie wel eens een beautybox besteld?

Liefs,

Jessica

*Deze blogpost bevat gekregen producten voor een samenwerking

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *