Review: The Body Shop Cool Daisy Lijn
Beauty

Review: The Body Shop Cool Daisy Lijn

Ik vind het best onwerkelijk dat ik nu aan deze review ga beginnen, want ik ben echt al jaren groot fan van The Body Shop. En dan overdrijf ik niet. Ik heb geloof ik nog nooit iets slechts van de The Body Shop geprobeerd. Maar ik sta nu dus officieel op de perslijst van The Body Shop en heb ik producten mogen ontvangen! Ik ben nog steeds een beetje van slag als ik erover nadenk, zo’n fangirl ben ik dus! Maar ik heb dus de nieuwe zomerse limited edition lijn mogen ontvangen. De Cool Daisy Lijn. Zoals ik net al zei ben ik nog nooit teleurgesteld geweest in producten van The Body Shop dus ik ga er nu al gelijk weer vanuit dat ik deze producten ook geweldig vind. Geen ervaring met The Body Shop en wil je weten waarom ik zo enthousiast ben? Lees dan gezellig mee met mijn nieuwe review over The Body Shop Cool Daisy Lijn.

The Body Shop Cool Daisy Lijn

Review: The Body Shop Cool Daisy Lijn

De Cool Daisy lijn bevat madeliefjesextract en heeft een hele verfrissende bloemengeur. De collectie bevat een shower gel, een body yoghurt en een body mist! Ik heb dus de hele collectie mogen ontvangen. Zoals altijd vind ik de verpakkingen van The Body Shop heel leuk en mooi gedesigned en dat is bij deze lijn ook zo. De producten zien er vrolijk en zomers uit. Ik zou de geur van de lijn omschrijven als een frisse bloemengeur met een vleugje citrus. Zelf douche ik altijd in de avond dus ik heb de douche producten gebruikt in de avond, maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen deze lijn vooral in de ochtend gebruiken. Als ik altijd in de ochtend zou douchen dan zou ik deze lijn daar speciaal voor gebruiken. Heerlijk om mee wakker te worden!

Cool Daisy Shower Gel (€7,00)

Review: The Body Shop Cool Daisy Lijn

Ik vind alle shower gels van The Body Shop super fijn! Ik kan best een droge huid hebben en de shower gels zijn heel fijn van The Bodyshop voor mensen met een droge huid. Zelf vind ik het fijn om de shower gel aan te brengen op een washandje en dan mijn hele lichaam ermee in te zepen. Wat ik dan ook heel lekker vind is met de raampjes dicht te douchen, want dan blijft de overheerlijke geur van de shower gel in de badkamer hangen. Dat doet The Body Shop altijd heel goed vind ik. Je kan echt in de geur verdrinken zo intens is de geur dan aanwezig in de badkamer. 

De shower gel heeft een verfrissende bloemengeur met een vleugje citrus. Heerlijk om te gebruiken in de zomermaanden. De shower gel schuimt goed, voelt erg zacht aan en reinigt goed. Na het douchen voel ik me ontzettend fris! Hier kan je de shower gel bestellen.

Cool Daisy Body Yoghurt (€10,00)

Review: The Body Shop Cool Daisy Lijn

En natuurlijk is de shower gel in combinatie met de Cool Daisy Body Yoghurt helemaal perfect! Geur is exact hetzelfde en heerlijk om te gebruiken. De body yoghurt van The Body Shop vind ik heerlijk voor in de zomer, want de substantie is heel fris en luchtig als je het insmeert op je lichaam. Zelf gebruik ik dit product liever niet in de winter, maar in de zomer juist wel! In de winter vind ik dan de body butters van The Body Shop heel fijn. Maar voor mijn droge huid is deze body yoghurt perfect om te gebruiken. Trekt snel in en je bent absoluut niet veel nodig dus je doet ook erg lang met het product. Ook ideaal als je in de ochtend doucht en je doet bijvoorbeeld een strakke spijkerbroek aan, want dan is het al ingetrokken en heb je geen moeite om je spijkerbroek aan te krijgen. Bij interesse kan je hier de body yoghurt bestellen.

Cool Daisy Hydrating Body Mist (€12,00)

Ook de bodymist bevat madeliefjesextract, maar ook hyaluronzuur. Perfect voor de zomermaanden! Zelf gebruik ik alleen body misten als het ontzettend warm is en mag ik het graag meenemen op reis naar een warme bestemming en ik gebruik het altijd met sporten! Dus deze heb ik ook al een aantal keren gebruikt als ik ging sporten. De grootte van de verpakking is perfect om mee te nemen in je handtas zodat je je onderweg nog eventjes kan opfrissen! Nadeel is dan wel dat de body mist niet heel lang blijft hangen, maar dat is ook logisch en dat verwacht je ook van een body mist. Maar dan even een keer vaker op sprayen en dat is sowieso lekker op hele warme dagen. Hier kan je de body mist bestellen.

Conclusie en beoordeling

Dit was hem dan mijn review over The Body Shop Cool Daisy Lijn! Nou volgens mij kunnen jullie het wel raden, maar ik ben helemaal verliefd geworden op deze lijn! Enige wat ik dan weer jammer vind is dat ze helaas maar 3 producten hebben uitgebracht, want van mij hadden het er veel meer mogen zijn. Zo enthousiast ben ik! Ik kan deze producten echt iedereen aanraden om te gaan proberen. Ik denk dat er mensen zijn die The Body Shop wel prijzig vinden en dat kan ik begrijpen al zie ik dat zelf niet zo, want je hebt gewoon echt waar voor je geld. 

Gebruiken jullie vaak producten van The Body Shop?

Liefs,

Jessica

Hier kunnen jullie meer beauty gerelateerde blogs lezen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *