Hier zie je de verpakking van de tandenbleekset van Puremetik Review tandenbleken met Puremetik
Beauty

Review: tandenbleken met Puremetik

Witte tanden, dat wil toch iedereen? De laatste jaren is het een hype geworden: tandenbleken. Dit kan je doen bij een tandarts of bij een kliniek die dit zelf doen. De laatste tijd valt me het op dat vooral het thuis bleken een hype is geworden. Ik kreeg van Puremetik een doosje opgestuurd met strips om thuis mijn tanden te bleken. Ik heb al eens eerder via een samenwerking mijn tanden gebleekt en daar was ik positief over, maar ben ik dat hier ook over? Bij deze een review over tandenbleken met Puremetik. Ben je nieuwsgierig? Blijf dan lekker mee lezen.

Puremetik

Zelf had ik nog nooit van het merk gehoord dus toen ik het mailtje zag verschijnen in mijn mailbox was ik gelijk nieuwsgierig en zei ik natuurlijk gelijk ja! Maar laten we ons eerst even gaan verdiepen in het merk zelf en wat ze zeggen en of beloven over dit product.

Ga voor een frisse en schone uitstraling met de coconut charocoal whitening strips. Met onze whitening strips kunt de welbekende Hollywood smile in slechts 7 dagen realiseren. Onze whitening strips bestaat grotendeels uit natuurlijke ingrediënten waardoor jij zorgeloos en veilig je tanden kan bleken zonder last te krijgen van langdurige tandgevoeligheid.

Door gebruik te maken van onze whitening strips hoef je nooit meer intensievere bleek- behandeling. Het resultaat van een hele kuur is vergelijkbaar met een laser-behandeling in een kliniek t.w.v. €300,-.

Voordelen:

Krijg een stralende Hollywood-smile: het resultaat van een hele kuur is vergelijkbaar met een laser-behandeling in een kliniek t.w.v. €300,-.

Natuurlijke ingrediënten: onze whitening strips bestaat uit natuurlijke ingrediënten waardoor het niet schadelijk is voor je tanden.

Geen gevoelige tanden: bij het bleken wordt meestal altijd gebruik gemaakt van peroxide dit zorgt ervoor dat je last krijgt van gevoelige tanden.

Puremetik

Hier zie je de binnenkant van de tandenbleekset

Als je het doosje open doet dan heb je er een handleiding bij waar alles in staat uitgelegd. Ook krijg je er een tanden schaduwgids bij. Je kan van te voren dan kijken welke kleur je hebt en na de behandeling kan je dan kijken hoe wit je tanden dan zijn geworden. In de zakjes zitten dan de strips die je gaat gebruiken op je tanden kan gaan aanbrengen.

Als je het zakje open doet zie je dit

De strips van Puremetik

De bovenste strip is voor je boventanden en de onderste strip is voor de onderste tanden. 

Gebruik:

1. Scheur de folieverpakking open om de strips te onthullen door een rand te nemen en de zachte strook van de plastic strip te trekken.

2. Kijk in een spiegel, plaats eerst de onderste strip, kijk met de gel zijde naar het tandoppervlak, lijn de rechte rand van de strip uit met het tandvlees: druk voorzichtig op de strip en pas deze aan met de vinger, zodat deze volledig aan het tandoppervlak hecht,

3. Herhaal met de tweede strip.

4. Houd de strips 30 minuten op je tanden. Eet of drink tussendoor niets.

5. Strips verwijderen en weggooien. Spoel je alle bestaande gel weg en bewonder eventuele resterende gel resten door je tanden te poetsen of te gorgelen met water.

Belangrijke tips:

Gebruik elke drie maanden de whiteningstrips om een witte en heldere glimlach krijgen. Probeer om roken, koffie, thee, cola of rode wijn te verminderen of te vermijden om een beter tandenbleekeffect te bereiken en te behouden. 

Mijn review over tandenbleken met Puremetik

Ik heb de handleiding precies gevolgd. Het is een kuur van 14 behandelingen, maar ik had na dag 1 nog niet echt dat ik dacht van: ik zie verschil. Ik zag eigenlijk helemaal geen verschil. Ook had ik Ben gevraagd, maar die zag ook geen verschil. De volgende dag weer mijn tanden gebleekt en ik dacht voor mijn gevoel minimale verschil. Ik heb natuurlijk ook wel al witte tanden van mezelf, maar toch. Maar na de tweede keer bleken had ik echt enorm last van gevoelige tanden. Drinken was voor mij geen doen. Warm of koud drinken, enorm veel pijn aan mijn tanden. 

Dus ik heb niet dagen achter elkaar aan kunnen bleken, want ik was ontzettend bang dat mijn tanden nog gevoeliger werden en dat dit ook zo zou blijven. Dit wil ik absoluut niet. Toch zegt Puremetik dat er geen perioxide in zit waardoor je tanden dus gevoelig worden. Ik weet dan niet hoe dit kan, maar toch heb ik er heel erg last van.

Tussen elke behandeling laat ik ongeveer 5 dagen er tussen. Dan heb ik geen last van gevoelige tanden, maar zo is het natuurlijk niet bedoelt. Wat ik ook een groot nadeel vind is dat er veel zwart spul op je tanden blijft zitten na het bleken. Als je daarna je mond gaat spoelen blijft het alsnog aan je tanden zitten. Voelt enorm vies aan en is niet handig. Je moet daarna wel uitgebreid je tanden poetsen, want anders blijft het zwarte allemaal tussen je tanden zitten.

Mijn conclusie

Dit was mijn review over tandenbleken met Puremetik. Ik zou deze strips zelf niet aanschaffen. Voor mij zitten er meer nadelen aan dan voordelen helaas. Vind ik wel heel jammer, want het concept is wel heel mooi. Je kan de strips aanbrengen op je tanden en verder gewoon je ding doen. Je klaarmaken voor de dag etc. Bij andere tandenbleeksets heb je een bitje en dat is natuurlijk onhandiger dan dit. Dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening dus voor andere mensen kan dit niet het geval zijn en kunnen hier heel enthousiast over zijn, maar ik helaas niet. Je kunt de strips kopen voor €29,95. Via deze link kan je een doosje bestellen.

Hebben jullie wel eens tanden gebleekt?

Liefs,

Jessica

* Deze blogpost bevat een gekregen product voor een samenwerking

3 reacties

 • Marcel Ritzke - Diamond Smile

  Hallo, beste team van Jessicakok,

  Ik kwam net https://jessicakok.nl/beauty/review-tandenbleken-met-puremetik/ tegen als onderdeel van mijn onderzoek en ben erg enthousiast over je inhoud. U biedt echt belangrijke inhoud over het onderwerp tanden bleken.

  Met meer dan 100.000 tevreden klanten is Diamond Smile een van de toonaangevende merken op het gebied van tanden bleken. Wij zijn reeds bekend bij vele consumenten, de producten hebben CE-, ISO- en CPNP-certificaties en hebben een annuleringspercentage van ver onder 1%. De website wordt al 5 jaar lang voortdurend getest en verbeterd. Hierdoor kunnen we zowel een hoog conversiepercentage als een hoge gemiddelde mandwaarde hebben. Veel publishers verdienen al geld met ons affiliate programma (zie screenshot in bijlage).

  Uw voordelen in een oogopslag :
  – als content creator ontvangt u een aantrekkelijke commissie van 30%.
  – gemiddeld boodschappenwagentje van 63€.
  – de levensduur van cookies is 30 dagen en wij zijn zeer sterk in het retargeten van bezoekers.
  – wij kunnen u voorzien van hoge kwaliteit afbeeldingen, video’s & teksten voor presentatie.
  – kunnen wij u gratis producten leveren om te testen binnen 24 uur.

  U kunt ons affiliate programma hier vinden: https://ui.awin.com/merchant-profile/28859

  Als u vragen heeft, aarzel dan niet om me te schrijven!

  Met vriendelijke groeten
  Marcel Ritzke – Managing Director van Diamond Smile Benelux

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *