Review Essence Lip Care Booster Butter
Beauty

Review: Essence Lip Care Booster Butter

Toen ik een hele leuke box opgestuurd kreeg met de nieuwste Essence producten zat ook deze Essence Lip Care Booster Butter er in. Hier kan je de vorige review lezen over een product dat ik al eerder heb getest uit deze box. Ik ben voor mijn werk altijd op zoek naar een goede hydraterende lip balsem. Op het werk drogen mijn lippen altijd ontzettend uit. Of ik nou een mondkapje draag of niet, ik heb er altijd last van gehad. Ik gebruik deze nu al een tijdje voor mijn werk. Zijn jullie benieuwd naar mijn review over de Essence Lip Care Booster Butter? Blijf dan meelezen.

Essence Lip Care Booster Butter

‘Houd je van de no-make-up look maar wil je wel prachtige lippen? Dan is Essence Lip Care Booster Lip Butter je must-have voor zachter, gladde en volle lippen. De lipboter met 10% kokosolie herstelt en verzorgt gebarsten lippen. De lipboter biedt een heerlijk vakantie gevoel dat in je handtas past.’

Het bovenstaande word ik heel blij van om te lezen. Het klinkt veelbelovend vind ik en dat is het ook. Ik gebruik dit product nu al voor een langere tijd en ik vind het ontzettend fijn! Ik gebruik dit product altijd voordat ik naar mijn werk ga en als ik klaar ben met werken. Na mijn werk heb ik soms echt de vellen op mijn lippen hangen en zijn mijn lippen pijnlijk en heel droog. Daarom is voor mij een goed hydraterend lip product heel belangrijk zoals jullie wellicht begrijpen.

Zelf heb ik altijd wisselende lip balsems, eigenlijk gewoon wat ik in huis heb liggen, maar er zit altijd zo veel verschil in. Dat merk je altijd gelijk vind ik. Maar daarom vind ik het juist ook extra leuk om een nieuw product te testen. Ik heb ook nog nooit een verzorgend lip product gebruikt van Essence. 

Gebruik van de Essence Lip Care Booster Butter

Zoals ik hierboven al beschreef gebruik ik dit product nu al een tijdje en ik vind het heel goed! Wat ik echt heel fijn vind is de geur. Ik houd ontzettend van de geur kokos en dat ruik je heel erg. Ik wil constant aan mijn bovenlip ruiken, haha. Als ik onderweg ben naar mijn werk en ik rij in het zonnetje dan geeft mij het echt een heerlijk zomers gevoel. Dus dat is al een heel grote pluspunt! Qua werking vind ik het ook een goed product, want de butter voelt verzorgend aan op de lippen. Het voelt prettig aan op de lippen en niet plakkerig. 

Klein nadeel vind ik wel dat je het met de tube kan aanbrengen op je lippen, maar dat is totaal niet prettig. Voelt heel ruw op de lippen. Ik doe zelf een beetje op mijn vinger en brengt het dan op mijn lippen aan. Dat vind ik wel jammer, want persoonlijk gebruik ik liever mijn vingers daar niet voor. Verder is het eigenlijk wat ik zoek in een verzorgende lip butter. Wat ik nog belangrijk vind om te vermelden is dat je niet enorm kokos proeft, maar meer ruikt en dat het niet chemisch smaakt.

Conclusie

Ik ben heel positief over mijn review over de Essence Lip Care Booster Butter! Dit product ga ik zeker weten op maken en ook opnieuw kopen, want het is enorm budgetproof. Je betaald voor een tube van 12ml, €1,99. Absoluut een goede prijs hiervoor. Je doet er best lang mee, want je bent weinig van het product nodig. Je kan de Essence Lip Care Booster Butter bestellen en of kopen in een Kruidvat filiaal. 

Liefs,

Jessica

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *