Review: Diego Dalla Palma Kit Mascara 'Ciglione'
Beauty

Review: Diego Dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’

Al een tijdje ben ik bezig met deze kit van Diego Dalla Palma. Nog nooit had ik van dit merk gehoord. Dus het was voor mij een verrassing. Deze kit zat in een box die ik heb ontvangen van Beautytasting. Ik heb al meerdere producten gereviewd van de webshop van Beauytasting. Hier kan je de laatste review lezen die ik heb geschreven. Maar in deze review ga ik het hebben over een kit van Diego Dalla Palma.

 In deze kit zit de Ciglione mascara, een zwart oogpotloodje en een waterproof oogmakeupremover. Toen ik het kitje zag dacht ik gelijk dat dit wel heel leuk is om weg te geven aan iemand die gek is op beauty of om dit kitje mee te nemen op reis. Ken je dit merk ook nog niet en ben je nieuwsgierig? Blijf dan gezellig mee lezen met mijn nieuwe review over de Diego Dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’.

Diego Dalla Palma

Omdat het een nieuw merk is voor mij eerst even wat informatie over het merk. Diego Dalla Palma staat voor een out-of-the box DNA met on-trend producten, moderne kleuren en innovatieve producten. Naast de uitgebreide make-up lijn richten ze zich ook op skincare. De perfecte canvas is volgens Diego Dalla Palam de basis voor elke make-up look. Daarom zijn de skincare lijnen gefocust op huidverbeteringen in plaats van huidverzorging. Ook een goed en verzorgt kapsel kan niet ontbreken. De uitgebreide haarverzorgingslijn maakt het mogelijk om iedere haartype goed te verzorgen en te stijlen. Ik ga het in deze review hebben over 2 make-up producten en over een oogmakupremover.

Zwart oogpotlood van Diego Dallo Palma Kit

Review: Diego Dalla Palma Kit Mascara 'Ciglione'

Laat ik even bij het begin beginnen. Voor mij een begin dan, want ik gebruik altijd eerst een oogpotlood voordat ik aan de slag ga met mascara. Doen jullie dat ook? Of doen jullie het andersom? Eigenlijk niet heel veel om over te vertellen, want het is gewoon een zwart oogpotlood. Verpakking is heel standaard, maar clean. Heel mooi met een transparante dop. Zorg wel dat je een puntenslijper in huis hebt, want die krijg je er niet bij. Ik gebruik altijd een zwart oogpotlood op mijn beide waterlijnen. Dit doe ik, omdat mijn ogen dan meer spreken. Veel mensen doen het onder de wimperrand, maar dit lijkt bij mij heel vreemd, vind ik zelf. 

Toen ik het potloodje voor het eerst ging gebruiken kwam er helaas geen product vanaf. Ik ben er een paar keer over mijn waterlijn moeten gaan voordat het product eindelijk pakte. Dit is voor mij gelijk al een nadeel, want daardoor had ik last van rode en geïrriteerde waterlijn. Echter toen ik een swatch op mijn hand maakte was dit niet zo, dus waarschijnlijk is dit geen product dat gemaakt is voor een waterlijn helaas. Dus daar baal ik wel van. Uiteindelijk heb ik er wel iets van product op gekregen, maar dat was ook heel snel weer weg. 

Review: Diego Dalla Palma Kit Mascara 'Ciglione'

Een mascara testen is voor mij altijd drama, want ik heb de moeilijkste wimpers die er maar bestaan. Ik heb echt al heel veel mascara’s getest, maar eigenlijk is er maar 1 mascara die voor mij echt werkt. Dus ik ben van te voren al heel negatief, want dan weet ik al zeker dat de mascara niet geschikt is voor mij. Toch blijf ik wel verschillende mascara’s testen, want er zou maar 1 tussen zitten die mijn wimpers mooi kan krijgen. 

Mascara heeft een mooie zwarte huls en de kleur van de mascara is ook zwart. Mijn favoriete kleur als het aankomt op mascara’s. Wat mij gelijk opviel is het borsteltje, want die vind ik wel heel bijzonder. Er zitten soort 3 gekke bobbels in? Ik omschrijf het misschien een beetje raar, maar als je op de foto kijkt zie je wat ik bedoel. Voor mij is er gelijk al 1 groot nadeel en dat is dat deze mascara niet waterproof is. Voor mijn wimpers werkt alleen een waterproof mascara en dat is heel gek, maar dat is wel zo helaas. 

En waar ik al bang voor was is gebeurd.. Deze mascara werkt absoluut niet voor mijn wimpers. Mijn wimpers gaan hangen en dat ziet er heel lelijk uit. Terwijl ik een lange volle wimper als een soort waaier veel mooier vindt. Dus deze mascara is het niet voor mij. Deze mascara werkt dan wel weer mooi voor mijn onder wimpers en daar ga ik deze dan ook voor gebruiken. Eigenlijk alle mascara’s die niet voor mij werken gebruik ik voor mijn onder wimpers, want dan hoef ik geen mascara weg te gooien namelijk. 

Review: Diego Dalla Palma Kit Mascara 'Ciglione'

En dan als laatste de oogmakeupremover van Diego Dalla Palma. Hoe perfect is dit flesje voor op reis? Dat was serieus het eerste wat ik dacht. Alleen door het covid virus kunnen we niet op reis en daarom gebruik ik dit flesje gewoon zonder op reis te zijn helaas.. Want niemand weet hoe lang dat nog gaat duren. Maar goed laten we nu maar even inhoudelijk in gaan op het product. Het is een oogmakeupremover wat bestaat uit 2 fasen en dat is altijd mijn persoonlijke favoriet.

Ik gebruik altijd een oogmakeupremover met 2 fasen, want voor mijn gevoel hoef ik dan nooit te boenen en dat is heel slecht voor de conditie van je wimpers. Dus denk eraan dat je het product wel goed schudt, want anders blijven de 2 substanties gescheiden van elkaar en dan werkt het gewoon niet. Over dit product ben ik heel enthousiast, want de waterproof oogmakeupremover verwijdert heel gemakkelijk mijn mascara. Ik heb het ook even getest met mijn eigen mascara die dus waterproof is en het gaat er heel goed vanaf!

Conclusie

Dit was mijn review over de Diego Dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’. Helaas ben ik niet tevreden, maar dat hebben jullie vast wel gemerkt in de review. Het oogpotlood is niet geschikt voor de waterlijn dus daar kan ik niet zoveel mee helaas en de mascara is het gewoon niet voor mij. Daar kan de mascara niks aan doen hoor, maar mijn wimpers.. Dat is bij elke mascara zo. Waar ik wel heel tevreden over ben is over de oogmakeupremover.

Zijn jullie wel enthousiast geworden? Je kan de Diego Dalla Palma Kit Mascara ‘Ciglione’ bestellen op de website van Beautytasting. Maar hier komt het leukste: want met de code: JESSICAKOK20 krijgen jullie 20% korting op de website van Beautytasting. Bij elke bestelling krijgen jullie 3 gratis samples en bij elke besteding van €50 euro krijgen jullie een gratis cadeautje!

Zijn jullie al bekend met het merk Diego Dalla Palma?

Liefs,

Jessica

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *