De Tuinen Verzorging In Een Nieuw Jasje
Beauty

De Tuinen Verzorging In Een Nieuw Jasje

Sinds ik begonnen ben met Instagram en bloggen heb ik vaker kennis gemaakt met Holland & Barrett. Hele fijne winkel als je het mij vraagt. Ik denk dat iedereen Holland & Barrett ook wel kent. Vroeger was het ‘De Tuinen’. Holland & Barrett verkoopt nog steeds het merk De Tuinen en dat hebben ze nu veranderd. Ze hebben de lijn veranderd naar een gerestylede verzorgingslijn. De look en feel is compleet opgefrist en daarnaast zijn alle producten verpakt in duurzaam materiaal. Ik heb 4 producten ontvangen en natuurlijk getest. Blijven jullie mee lezen? Als jullie blijven mee lezen, kijk dan ook even naar de prachtige doos waar deze 4 producten in zaten. Prachtige doos toch? Strik erom heen en je kan het zo cadeau geven.

De Tuinen

Het merk ‘De Tuinen’ kent een rijke geschiedenis in Nederland; in 1980 werd de eerste winkel in Den Haag geopend waarna er nog vele volgden. In 2015 zijn de winkels van De Tuinen onderdeel geworden van Holland & Barrett, waarbij de productlijn De Tuinen altijd is blijven bestaan. Het merk is tot op de dag van vandaag nog steeds een hoogstaand en onmisbaar merk binnen het assortiment van Holland & Barrett en terug te vinden in ruim 200 gezondheidswinkels. 

Ervaar de kracht van natuurlijke ingrediënten en ga voor gezond van binnen en mooi van buiten, met de fijne verzorging van De Tuinen. Goed voor onszelf en voor de planeet! De Tuinen verzorging bestaat uit een lijn van meer dan 175 producten. De brede range aan producten zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.

Verpakt in een stralend, recyclebaar jasje

Alle producten van De Tuinen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van buitenaf kunnen verzorgen. De producten zijn niet alleen natuurlijk van binnen, maar ook mooi van buiten. De verzorgingslijn van De Tuinen wordt vanaf nu gepresenteerd in een nieuwe verpakking. De kleur en het design versterken de belangrijkste waarden van het merk: de kracht van de natuur en de ingrediënten. Door te kiezen voor gerecycled plastic (rPET) wordt geholpen de berg plastic afval te verminderen. Bovendien zijn de verpakkingen 100% recyclebaar, waardoor de materialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarnaast heeft Holland & Barrett alle producten onder de loep genomen en het receptuur waar mogelijk verbeterd, met als doel: minder ingrediënten en nog meer kwaliteit.

Lokaal en duurzaam

Holland & Barrett is trots op hetgeen dat zij op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit bereiken. Zo worden alle producten van De Tuinen lokaal, in Nederland geproduceerd. Ook alle verpakkingen worden in Europa gemaakt. Op deze manier wordt de CO² uitstoot vermindert en genieten wij van natuurlijke en lokale kwaliteit.

De Tuinen Tea Tree Scrub

De Tuinen Verzorging In Een Nieuw Jasje

Tea tree staat bekend om de ontsmettende eigenschappen. Ook werkt het bacterie- en schimmeldodend. In Australië gebruiken de Aboriginals tea tree-bladeren al eeuwenlang als er extra intensieve hygiëne nodig is. De intense geur verraadt de krachtige en zuiverende invloed.

Dit is een zachte scrub voor lichaam en gezicht, zuivert en verwijdert de dode huidcellen en droogt de huid niet uit. De Tuinen Tea Tree Scrub bevat natuurlijke bamboe-scrubdeeltjes en is geschikt voor gezicht en lichaam.  

Ik kan een scrub niet meer wegdenken uit mijn routine onder de douche. Zelf gebruik ik 3x per week een scrub onder de douche, want ik merk dat mijn huid er heel zacht van wordt. Ook heb ik minder last van een droge huid en heb ik geen velletjes meer op mijn onderbenen. Dus toen deze binnenkwam was ik ontzettend benieuwd. Nu ik dit schrijf is de tube al helemaal op, maar ik vond de scrub niet vreselijk, maar ook niet geweldig.. Ik vind de korreltjes te fijn en de scrub iets te zacht waardoor ik het alleen fijn vond voor mijn gezicht, maar niet voor mijn lichaam. Dit product is dan ook te gebruiken voor je gezicht en lichaam dus ik begrijp wel dat ze deze scrub voorzichtig hebben gemaakt. Voor je gezicht is deze scrub fijn, maar voor je lichaam zou ik deze niet aanraden. De geur vind ik niet aangenaam, maar ik was er al aan gewend omdat ik al veel producten van tea tree heb gebruikt, maar voor de eerste keer is het inderdaad een hele intense geur waar je tegen moet kunnen. 

De Tuinen Dode Zee Bad & Douche

De Tuinen Verzorging In Een Nieuw Jasje

Op zoek naar een bad- en douchegel die tegelijk beschermt, hydrateert en verzorgt? De Tuinen Dode Zee Bad & Douche doet het allemaal en is bovendien zeepvrij en pH-neutraal. Het resultaat: een mild en hypoallergeen product dat voor 96,62% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De mineralen uit de Dode Zee bevatten een hoog gehalte aan magnesium, wat helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. De mineralen ondersteunen de huidbarrière en helpen vocht vast te houden.

Het product is prachtig samengesteld, want de ingrediënten zijn geweldig. Het is fijn dat het een zeepvrij product is en pH-neutraal. Ik denk dat veel mensen hier wel naar op zoek zijn! Alleen is dit product mij niet goed bevallen.. Waarom mij dit product niet goed is bevallen? Als ik deze douchegel onder de douche gebruik na het sporten dan ben ik voor mijn gevoel niet schoon, want ik blijf mezelf ruiken. Sorry voor de details, maar zo ben ik wel duidelijk hoe ik het bedoel. Deze douchegel heb ik na het sporten niet als fijn ervaren. Verder merk ik wel na het gebruik dat mijn huid erg gehydrateerd aan voelt, zacht en verzorgd. De geur is heel neutraal, wat niet zo mijn voorkeur heeft (dat is persoonlijk natuurlijk). Dus dit product zou ik zelf niet gaan kopen.

De Tuinen Kamille Handcrème

De Tuinen Verzorging In Een Nieuw Jasje

De Tuinen Kamille Handcrème is een voedende handcrème die verrijkt is met kamille en sheaboter. Deze zachte handcrème trekt snel in en bestaat voor maar liefst 95,5% uit natuurlijke ingrediënten. Kamille heeft een verzachtende werking op droge, ruwe en schrale huid en doet je handen weer zacht en soepel aanvoelen.

Handcrème, ik kan er niet zonder. Ik wil haast zeggen dat ik er verslaafd aan ben. Ik gebruik vaak handcrème op een dag. Standaard na het handen wassen, voordat ik aan het werk ga, na het werk en altijd voordat ik ga slapen. Deze handcrème heb ik momenteel in gebruik voor het slapen gaan. En ik vind deze handcrème daar dan ook echt perfect voor! De substantie is precies goed en trekt snel in en vind ik erg voedend. Precies genoeg voor de hele nacht. De volgende dag word ik wakker met hele zachte handen. Hier wil ik dan ook kort over zijn en tegen jullie zeggen dat ik deze handcrème echt geweldig vind!

De Tuinen Aloë Vera Bodymilk

Dankzij zijn uitstekende, vochtregulerende eigenschappen ondersteunt De Tuinen Aloë Vera Bodymilk de vochtbalans van een iets drogere huid. De body lotion verzacht en verzorgt en regelmatig gebruik houdt de huid zacht en soepel. Het sap van aloë vera is rijk aan vitaminen, verzachtend, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Deze bodymilk bevat 30% aloë vera-concentraat.

Een lotion, bodybutter, olie.. Het is niet weg te denken voor mij na het douchen. Zonder iets te gebruiken na het douchen voelt voor mij niet prettig. Het is haast een verslaving voor mij. Ik kan me echt niet voorstellen dat mensen na het afdrogen echt niks op hun huid smeren. Ik heb deze bodylotion helemaal opgemaakt. Aan het begin moest ik wel erg wennen aan de geur. Ik vind de geur van aloë vera niet heel lekker namelijk, maar ik ben er inmiddels wel aan gewend en ben ik de geur gaan waarderen! Het is een hele fijne body lotion. Je bent er weinig van nodig en het trekt super snel in! Na het gebruik van de body lotion voelt mijn huid gehydrateerd aan en erg verzorgd. Nadeel vind ik wel dat ik het een saaie body lotion vindt. Waarom saai? Ik weet het niet zo goed. Ik heb een verpakking van 250 ml opgestuurd gekregen en ik was blij dat ik er door was? Op een gegeven moment begon de body lotion me te vervelen. Verder is het echt een prima product! 

Prijzen en verkrijgbaarheid

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Holland&Barrett, online en in de winkels!

Tee Trea Scrub – €9,49

Dode Zee Bad & Douche – €8,49

Kamille Handcrème – €2,99

Aloë Vera Bodymilk – €8,49

______________________________________________________________________________________________________________________

Liefs, Jessica ♥ 

*Deze blogpost bevat content en/of product(en) die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Volgen jullie mij al op Instagram? Klik hier om dat te doen.

Meer blogs lezen over beauty? Klik hier.

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *